Aukcja militaryzowanego samochodu marki Mercedes G 250GD Wolf

Trwa aukcja charytatywna na rzecz Fundacji SPRZYMIERZENI z GROM. Przedmiotem aukcji jest zmilitaryzowany samochód marki Mercedes G 250GD „Wolf”. Aukcja będzie przeprowadzona na portalu aukcyjnym www.charytatywni.allegro.pl

Aukcja jest wyjątkową okazją do zakupu kultowego samochodu marki Mercedes serii G w wersji militarnej.

Podobnymi pojazdami jeżdżą żołnierze Jednostki Wojskowej GROM. To sprawdzona przez dziesiątki lat konstrukcja – dokładnie przemyślana i niezwykle trwała. To samochód dla ludzi oczekujących od pojazdu dużej użyteczności. Pojazdami tej serii jeżdżą nie tylko żołnierze, ale również inne służby mundurowe w Polsce tj. Straż Graniczna, Biuro Ochrony Rządu, Policja a także leśnicy, myśliwi i ludzie ceniący sobie off-road.

Informujemy, że zgodnie z wolą Darczyńcy, uzyskane ze sprzedaży środki zostaną przeznaczone na pomoc rannym i kontuzjowanym żołnierzom Jednostki Wojskowej GROM w służbie czynnej. Część środków może zostać przeznaczona dla żołnierzy, którzy zajmują się sportem wyczynowym na poziomie reprezentacji Polski w celu sfinansowania lub dofinansowania ich startów.

Aukcja to okazja do wyrażenia wdzięczności tym, którzy na nią niezwykle zasługują.

Zapraszamy do licytacji!

W celu uzyskania dodatkowych informacji zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej oraz fanpage na portalu www.facebook.com

www.fundacja-sprzymierzeni.pl

www.facebook.com/FundacjaSprzymierzeni