Koncert Charytatywny na rzecz Fundacji SPRZYMIERZENI z GROM

[:pl]

Pragniemy Was zaprosić 08 czerwca 2018 r. na koncert charytatywny w szczególnym miejscu – w Parku Wolności przy Muzeum Powstania Warszawskiego (ul. Grzybowska 79 Warszawa). Wydarzenim organizowanym przez Fundację SPRZYMIERZENI z GROM jest koncert charytatywny, który odbędzie się 8 czerwca 2018 roku o godzinie 20:00 w Parku Wolności na terenie Muzeum Powstania Warszawskiego. Na koncercie wystąpią znane zespoły Luxtorpeda oraz NeuOberschlesien, które zostały partnerami wydarzenia a cały dochód z imprezy zostanie przeznaczony na organizację leczenia polskich żołnierzy i funkcjonariuszy w Stanach Zjednoczonych którzy doznali Urazowego Uszkodzenia Mózgu – TBI. Koncert ma również na celu zwrócenie uwagi na problemy związane z wypadkami mającymi miejsce podczas misji zagranicznych, służby w kraju, jak również w codziennym życiu.

Luxtorpeda

FB LUXTORPEDA

Bilety są dostępne w eBilet.pl pod linkiem:

Bilety na koncert

Wolą Organizatorów i Wykonawców cały dochód z biletów

zostanie przeznaczony na organizację leczenia i leczenie w USA Polskich Weteranów,

którzy doznali Urazowego Uszkodzenia Mózgu inaczej TBI – ang. Traumatic Brain Injury.

Śledźcie nasze profile na nich będą umieszczane szczegółowe informacje o imprezie!

[:en]

We would like to invite you on June 8, 2018 to a charity concert in a special place – in the Freedom Park at the Warsaw Uprising Museum (Grzybowska 79 Warsaw Street). The event organized by the Foundation SPRZYMIERZENI from GROM is a charity concert, which will take place on June 8, 2018 at 20:00 in the Park of Freedom in the Museum of the Warsaw Uprising. The concert will be performed by well-known Luxtorpeda and NeuOberschlesien bands, which became the event’s partners and all proceeds from the event will be allocated to the organization of treatment of Polish soldiers and officers in the United States who have suffered a traumatic brain injury – TBI. The concert is also intended to draw attention to problems related to accidents taking place during foreign missions, service in the country as well as in everyday life.

Luxtorpeda

FB LUXTORPEDA

Tickets are available at eBilet.pl at the following link:

Bilety na koncert

all income from tickets

will be allocated to the organization of treatment and treatment in the US of Polish Veterans,

who suffered a traumatic brain injury or TBI – Traumatic Brain Injury

[:]

KRS – 0000375883
REGON – 142770920
NIP – 1132823650

WPŁATY NA CELE STATUTOWE

PLN: 08 1600 1228 0003 0141 3220 7001

USD: PL 18 1600 1169 0003 0131 3220 7021
SWIFT: PPABPLPK

EUR: PL 86 1090 1056 0000 0001 4425 7576
SWIFT: WBKPPLPP

WPŁATY CELOWE NA PODPIECZNYCH

PLN: 93 1090 0088 0000 0001 4308 7215

Przekaż nam swój 1,5% podatku.

© 2024 Wszelkie prawa zastrzeżone.